Några ville ha receptet på Bountykakan. YES! Jag tänkte be er att fråga efter receptet så att jag kunde få känna mig som matbloggare, men nu behövdes ju inte det. Jag googlade det bara, men det finns några olika varianter. Det här var i alla fall perfekt. Det godaste jag ätit förutom all mat med koriander. Själva kakan 4,5 dl socker 4 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 3 tsk bakpulver 4,5 msk kakao 3 ägg 225 gram smält smör 2,25 dl kokande vatten Den vita krämen (om du som de flesta vettiga människor planerar att äta ur bunken också – gör med fördel 25 procent extra) 225 gram smör 4 dl florsocker 2 ägg Drygt 1 påse kokos Ovanpålagret 200 gram ljus blockchoklad Gör så här: Kakan: Vispa ihop ägg och socker. Häll i torrvarorna. Sedan smöret och vattnet. Smörj en långpanna och bröa den. Jag bröade med kokos men ta vad som helst som man brukar bröa med. Grädda i 175 grader i 20-35 minuter beroende på hur tjock du tycker kakan är. Stick INTE hål i den i mitten för att kolla om den är färdig, då pyser den ihop som en hoppborg, det gjorde jag. Låt kakan kallna. Smält smöret till krämen och rör ner resten av ingredienserna. Låt svalna. Bred över kakan. Smält blockchokladen i micron (rör då och då) och bred på. (Själv brände jag chokladen så smälte en massa romerska bågar och chilichoklad i stället. Ännu bättre om man frågar mig). In i kylen. Godast kall. Om ni undrar vad det vita är uppe i hörnet på bilden är så är det en sak jag klippte bort, nämligen denna (Tyckte den såg oaptitlig ut. Sorry.).