Folk undrar ibland hur man blir en outdoorfamilj. För det första är det väldigt viktigt med likadana kepsar, för samhörighetskänslans skull, men också för att man lättare ska hitta de som blir sura och springer bort. Men det allra viktigaste är att ha med sig ätbara saker. Nu glömde jag guacamolen hemma i köket. Så pissigt. Den var SÅ god. Men jag gav den till Linus när vi kom hem och han skulle ha filmkväll, som den goda fru jag är. Knorrs Chili sin carne har blivit vår outdoorfavvo. Man köper den i den vegetariska kyldisken, värmer i ett trangiakök, har med sig lite andra tillbehör och så har man en asgod middag. Svinlätt. De här växtbaserade måltidslösningarna med sås är vegetariska, fria från artificiella smakförstärkare och konserveringsmedel. De är ju egentligen inte OUTDOORMAT. De funkar så klart hur bra som helst hemma när man måste laga mat snabbt, är lat eller vill lägga tid på viktigare saker än att slava i köket. Framförallt är de underbara om man vill slippa slentrianäta kött. Barnen äääälskar Chili sin carnen. Eller Chili von carne som Harry säger. Knorr (vars produkter finns i 2,8 miljarder människors hem!) vill uppmuntra till att äta mer hållbart och därför fokuserar de nu på vegetariska produkter. De har bland annat lanserat Soldatens vegetariska ärtsoppa och två vegetariska fonder. En annan härlig nyhet är Veggie snacks som man bara häller varmt vatten i och så har man en god lagad rätt. Knorr gör det lätt att inte slentrianäta kött.